Jupiter Ideaal OKO

Systeem JUPITER IDEAL OKO, het milieuvriendelijkste vloerverwarmingsysteem ter wereld!.

In plaats van gexpandeerd polystyreen ( EPS), zijn de 30mm hoge SYSTEEM IDEAAL ÖKO systeempanelen gemaakt van gerecyclede houtvezels. Naast de duurzaamheid beschikt het  materiaal ook over uitstekende akoestische eigenschappen die voldoen aan het  nieuwe bouwbesluit voor geluidsnormen. 

Net als bij het IDEAAL EPS-systeem zijn de verwarmingselementen afgewerkt met een geïntegreerde aluminium  lamel met  een omega-vormige sparing voor de 16mm meerlagen buis, welke zorg draagt voor goede warmte overdracht en verdeling. De systeem elementen zijn geschikt voor alle soorten afwerking.

 
De systeem elementen worden geleverd in twee hoofd varianten, RandZone(RZ): 125mm buis H.o.H. en AlgemeneZone (AZ): 250mm buis H.O.H. Naast de belangrijkste panelen is het gamma met een breed scala aan andere varianten leverbaar, welke bijdragen aan een snelle en eenvoudige  installatie.


Het IDEAAL ÖKO systeem bestaat uit een gerecycled houtvezel element met aluminium lamellen erop verlijmd, met een voorgevormde omega sparing waar de 16mm meerlagen buis exact in past. Voor in de randen worden aparte kop-elementen geleverd. Elk element wordt geleverd met een geďntegreerde aluminium lamel t.b.v. warmte verdeling Elementen kunnen ter plaatse op maat gemaakt worden. Met een bovenfrees worden naar behoefte extra sparingen op maat gemaakt. Net als bij het IDEAAL EPS systeem wordt de buis gewoon in de voorgevormde omega sparing geklikt.DOWNLOADS


Systeem Ideaal OKO Brochure [1.597 KB]
Systeem Ideaal OKO Installatie Instructies [1.230 KB]INSTRUCTIE VIDEO

Installing JUPITER System IDEAL ECO from Jupiter systems on Vimeo.


Webtail