Jupiter Ideaal EPS

SYSTEEM IDEAAL EPS elementen zijn van 30mm dik 240KPA gexpandeerd polystyreen ( EPS), gemaakt. Naast de duurzaamheid beschikt het  materiaal ook over uitermate stabiele eigenschappen die voldoen aan het  nieuwe bouwbesluit. 

Net als bij het IDEAAL OKO-systeem zijn de verwarmingselementen afgewerkt met een geïntegreerde aluminium lamel met een omega-vormige sparing voor de 16mm meerlagen buis, welke zorg draagt voor goede warmte overdracht en verdeling. De systeem elementen zijn geschikt voor alle soorten afwerking.

 
De systeem elementen worden geleverd in twee hoofd varianten, RandZone(RZ): 125mm buis H.o.H. en AlgemeneZone (AZ): 250mm buis H.O.H. Naast de belangrijkste panelen is het gamma met een breed scala aan andere varianten leverbaar, welke bijdragen aan een snelle en eenvoudige  installatie.


Het Systeem Ideaal bestaat uit Expanded polystyreen elementen (240Kpa) met aluminium lamellen erop verlijmd, met een voorgevormde omega sparing waar de 16mm meerlagen Jupiterbuis exact in past. De standaard afmetingen van de elementen zijn 1000 x 500 x 30 mm en kan eenvoudig op maat gemaakte worden. De elementen kunnen direct op een vaste- of op een houtenvloer gelegd worden. Vloerafwerkingen zoals tegels, hout of carpet kunnen geďnstalleerd worden op een dragend oppervlak zoals Fermacell of keramiek dekvloertegels. In tegenstelling tot andere fabrikanten adviseren wij om geen spaanplaat e.d. toe te passen.DOWNLOADS


Systeem Ideaal EPS Brochure [2.638 KB]
Systeem Ideaal EPS Installatie Instructies [241 KB]INSTRUCTIE VIDEO

Installeren JUPITER Systemen IDEAAL EPS from JUPITER Vloerverwarming Benelux BV on Vimeo.


Webtail