Milieuvriendelijk

Sinds ons begin hebben we gestreefd naar ontwikkeling van milieuvriendelijke oplossingen.  Dit heeft geresulteerd in het IDEAAL OKO systeem dat bestaat uit panelen gemaakt van houtvezel afval in plaats van de traditionele polystyreen element. Het element is tevens voorzien van een aluminium lamel met een omgea profiel zodat de buis er gemakkelijk in geklikt kan worden.Naast het  milieuvriendelijke aspect van het materiaal van het IDEAAL OKO systeem biedt het ook belangrijke akoestische voordelen die direct voldoen aan het nieuwe bouwbesluit. En dat slechts met 3cm opbouwhoogte
Systeem Ideaal OKO

Uitgaande van ons standpunt dat  vloerwarming zonder zand cement dekvloer aangelegd kan worden heeft er toe geleid dat wij ons gespecialiseerd hebben in droog te leggen systemen. Fermacell vloeren elementen, onze eigen keramische dekvloer vervangingstegel en onze StrongBoard producten zijn daar de voorbeelden van.  Al deze systemen zijn gemaakt van gerecyclede of natuurlijke duurzame materialen.

Droog geïnstalleerde oppervlakken voorkomen de noodzaak van gebruik van natte zand-cement of beton dekvloeren met de bijbehorende droogtijd. Ook hier geldt; tijd is geld. Zowel in de bouw alsmede door ervaren ontwikkelaars worden droog geïnstalleerde systemen als een tijd- en geldbesparende oplossing ervaren, die bovendien vaak nog veel beter aan de wensen en hedendaagse eisen voldoen. 
Tot slot zijn wij er trots op te kunnen aankondigen dat vanaf mei 2009 onze verdelerpompen draaien op 17W in plaats van het origineel van 99W. 


Buttons Buttons Buttons Buttons


Webtail